Fauteuils

Sevn, Eleonora & Urbansofa

Auxerre

Met trots presenteren wij onze Auxerre relaxfauteuil! Bepaal zelf de looks van jouw comfortabele fauteuil met luxe, elektrische Relax-functie. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende arm- en rugleuningen. Ervaar het ultieme lounge gevoel met de Auxerre!

Rosa

De Rosa is een fauteuil waar je heerlijk in kunt loungen. De vormgeving met ovale zit zorgt voor een kunstwerk in jouw interieur! Deze luxe lounge fauteuil zit voortreffelijk dankzij de heerlijke, comfortabele zit en de extra zijkussens.

Calore

De Calore fauteuil is een unieke verschijning in ons assortiment. Een moderne versie van een retro, design fauteuil.

Flynn

De schitterende Flynn fauteuil oogt niet alleen zeer exclusief, hij zit ook nog eens heerlijk. Geef de Flynn de looks die jouw interieur verdient en kies voor stijlvolle houten pootjes of een mooie stalen draaivoet.

Tony

Prachtige fauteuil een topper voor in huis. Door de open poten blijft het er luchtig uitzien in de kamer. Ook beschikbaar in eetkamer formaat.

GEWICHT 9 kg

AFWERKING Gecoat

AFMETINGEN 73x69x74 cm

ZITDIEPTE-ZITHOOGTE-ARMLHOOGTE 51 cm / 45 cm / 60 cm

Ilona

Je hebt maar een blik op de stoere Ilona nodig om erachter te komen wat deze verschijning uniek maakt; de vierkante stiksels op haar rug en zitting en haar strakke armleuningen die een geheel vormen met haar poten.

Sophie

Sophie is een zelfverzekerde dame en dat zien we terug. De ronde vormen, de ingetrokken naad bij het zitvlak en het draaibare onderstel geven haar een uitnodigend karakter. Maar vergis je niet, want met haar armleuningen en brede verticale banen heeft zij ook een stoer randje.

Dea

Bij Dea draait het om comfort. Letterlijk, want ze is naast een vaste poot ook verkrijgbaar met draaipoot. Zak lekker onderuit met een kop koffie en een krantje. Benen omhoog op de bijpassende hocker en ontspanning is gegarandeerd.