UrbanSofa

Auxerre

Met trots presenteren wij ons Auxerre Recliner Sofa Concept! Bepaal zelf de looks, de opstelling en het aantal zitplaatsen met een luxe elektrische Relax-functie. Zo kan ook jij in de Relax tot de Max modus!

San Remo

De enige echte UrbanSofa San Remo. De romantische chesterfield uit de Country & Lifestyle collectie. Het prachtige diepe capitonnage maakt deze landelijke loungebank tot de eyecatcher van ieder interieur.

Giorno

De Giorno loungebank rond is een heerlijke, lifestyle loungebank met een perfecte balans tussen uitstraling en comfort.

Firenca

De Firenca is een topmodel uit de UrbanSofa collectie. De Firenca hoekbank is heerlijk comfortabel en past in zowel een landelijk als modern interieur.

Rosa

De Rosa is een fauteuil waar je heerlijk in kunt loungen. De vormgeving met ovale zit zorgt voor een kunstwerk in jouw interieur! Deze luxe lounge fauteuil zit voortreffelijk dankzij de heerlijke, comfortabele zit en de extra zijkussens.

Calore

De Calore fauteuil is een unieke verschijning in ons assortiment. Een moderne versie van een retro, design fauteuil.

Auxerre

Met trots presenteren wij onze Auxerre relaxfauteuil! Bepaal zelf de looks van jouw comfortabele fauteuil met luxe, elektrische Relax-functie. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende arm- en rugleuningen. Ervaar het ultieme lounge gevoel met de Auxerre!

Flynn

De schitterende Flynn fauteuil oogt niet alleen zeer exclusief, hij zit ook nog eens heerlijk. Geef de Flynn de looks die jouw interieur verdient en kies voor stijlvolle houten pootjes of een mooie stalen draaivoet.

Rocco

De Rocco tafelserie is gemaakt van massief Acaciahout. De Acacia is een loofboom waarvan het hardhout zich kenmerkt door
de prachtige structuur en warme
doorleefde uitstraling.

Robin

Gezellig tafelen doe je aan onze ronde Robin eettafel. De tafel worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. Een prachtig duurzaam product en een sieraad voor jouw interieur.

Romy

Een ovale tafel geeft een stijlvolle en
exclusieve uitstraling aan jouw interieur. Het tafelt super gezellig en benut de ruimte optimaal.

Live edge

Op zoek naar een stoere boomstamtafel? Onze Landon Live Edge is de juiste keus. Geheel massief hardhout uit duurzaam
beheerde bossen. Wat deze tafel zo uniek maakt is dat de Landon Live Edge zijn natuurlijke vormgeving van de boom heeft behouden.